Ontdek het zonnige zuiden bij kookstudio WFO !
Een workshop vol passie en temperament
De workshop begint met een introductie over de Spaanse keuken en een uitleg over de verschillende tapas en hun recepten. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag op een van de 4 kookeilanden met het gezamenlijke einddoel: een uitgebreide "Tapas maaltijd" bereiden. Er worden 15 verschillende Tapas bereid zoals; montaditos, gazpacho, bruchetta, albondigas, pincho’s met gamba en natuurlijk zal de paella niet ontbreken! Van onze ervaren Culinaire Coach leert u de kneepjes van het vak. Tijdens de workshop heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen, en bij elkaar te kijken. Aan het eind van de workshop, wanneer alle tapas zijn bereid, is het tijd om elkaars resultaten uitgebreid te proeven.
Bij de tapas worden (Spaanse) wijnen van, Van Rooijen wijnimport”, Cerveza of fris geschonken. Tot slot sluiten we af met koffie of thee met pepernoten en bonbons. De recepten worden naar een contactpersoon gemaild. Het tapasmenu is door onze ‘Culinaire Coach’ samengesteld. Heeft u een suggestie of dieetwensen dan houden wij hier uiteraard rekening mee.
Vanaf aankomst duurt de workshop ongeveer 5 uur.
Elke gast krijgt een schort in bruikleen om de kleding schoon te houden